UNDERHOLDENDE FOREDRAG OM INFOGRAFIK:

Jeg kommer på besøg med inspiration fra den infografiske verden og de nyeste visuelle trends. Du får forståelse for visuel kommunikation og bliver samtidig godt underholdt. Bare vent – infografik kan være ret sjovt.

Foredrag om infografik og visuel kommunikation
Kontakt mig for priser og nærmere aftale

” Tak for oplæg. Jeg har været på K-døgn 5-6 gange. Dette var uden tvivl det bedste og mest anvendelige foredrag, jeg endnu har hørt. Dygtig, underholdende oplægsholder med gode pointer. ”

Deltager på KL’s K-døgn i skriftlig evaluering

ET GODT FOREDRAG

Der er noget helt specielt ved et godt foredrag. En oplægsholder, der har forberedt sig og har gode og brugbare pointer med hjemmefra. Pointer, der bliver serveret med humor og indlevelse, så man husker dem bedre. Samtidig skal der være en friskhed i præsentationen, så man kan mærke personen gennem ordene – og at det betyder noget.

At holde et godt foredrag er en kunst i sig selv, og derfor sørger jeg for at blive regelmæssigt coachet af stemmetrænere og præsentations-eksperter. Det skal være sjovt at være tilhører og lære noget nyt. 

Det er oplagt at vise nogle af de bedste eksempler på infografisk arbejde, som bliver produceret rundt om i verden. Jeg trækker her på et internationalt netværk i branchen, så jeg opfanger de nye ideer og trends – og giver det hele videre til tilhørerne.