INFOGRAFISKE KURSER OG WORKSHOPS

Du kan selv lære at lave infografik på et af de kurser, som bliver afholdt året rundt med forskellige samarbejdspartnere. Du kan også vælge et seminar med dine kolleger på din egen arbejdsplads.

(videoen er uden lyd – men du kan forhåbentlig se, at jeg godt kan lide at undervise)

Infografiske kurser, foredrag og workshops specielt til dig

I naturlig forlængelse af mit arbejde med visuel præsentation kommer jeg også gerne på besøg hos dig med udvalgte eksempler og giver dig et indblik i den infografiske verden. Der sker rigtig meget i udlandet, som vi kan lære af, så regn bare med at blive lidt visuelt forpustet i løbet af et par timer.

Jeg kan også gå mere grundigt til værks med netop dit produkt og give helt konkret inspiration til, hvordan du kommer videre i din visuelle kommunikation.

Jeg tager udgangspunkt i tre områder, som alle skal være på plads for at beskrive den bedste infografik: indhold, design og metode.

Det særlige ved et kursus leveret af Emotion er, at fokus ligger på den infografiske løsning og tankegang fremfor gennemgang af software og teknik. At kunne bruge det ene eller andet program er selvfølgelig rart, men det giver ikke i sig selv gode infografikker.

Åbne infografiske kurser og workshops blandt andet i samarbejde med:

Dansk Markedsføring

DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Kforum

“Gert var helt fantastisk – den bedste underviser, jeg nogensinde har mødt! Han var levende, nærværende og superinteressant at høre på – uden at det blev for meget.”

Kursist på efteruddannelse i skriftlig evaluering af kursus, Aarhus