KONTAKT EN INFOGRAFISK SPECIALIST:

EMOTION INFOGRAFIK

Velkommen til et godt samarbejde ... Ville du have noget imod at drikke en kop kaffe og snakke nye muligheder? Jeg er klar.

Send en besked til Emotion lige nu

Her bor Emotion - nemt og centralt.

Hoveddøren er lige over for Nationalmuseet. En dejlig og central placering midt i København og tæt på både Rådhuspladsen og Christiansborg.

Hvis du skal til møde med Emotion, er der ofte mulighed for at parkere i gården hos Dansk Arbejdsgiverforening med indkørsel gennem porten fra Vester Voldgade 109. Du siger bare til, så bestiller jeg en parkeringsplads til dig.

Mulige emner for vores møde:

Når vi mødes, er det i første omgang helt fint bare at teste, om der er grundlag for at starte et nyt samarbejde op. Hvis vi allerede kender hinanden, kan vi også mødes for at diskutere et nyt projekt af en vis størrelse, varighed og budget.

  • VISUEL STRATEGI: Du sidder med en stor bunke information og ved ikke hvordan, du skal komme videre. Emotion er med baggrund i både design, journalistik og teknisk indsigt specialiseret i at sætte sig ind et kompliceret område og koge det ned til forståelig infografik eller animeret video / explainervideo.
  • INFOGRAFIK: Du ved egentlig på forhånd, hvad du har brug for, men vil gerne lige vende dine ideer med en erfaren grafiker med fingeren på den visuelle puls i både ind- og udland. 
  • NYE IDEER OG SJOVE SPØRGSMÅL: Alt det, der ikke kan sættes på formel og ikke er prøvet før. Kom an med dit materiale, så ser vi, hvor langt vi kan komme. Resultatet kan blive noget helt nyt, som er udviklet specielt til dig.

Emotion Infografik

Telefon: 40 89 72 73
Ny Vestergade 13
1471 København K
Danmark
CVR: 32180795