KONTAKT EN INFOGRAFISK SPECIALIST …

Velkommen til et godt samarbejde. Vil du have noget imod at drikke en kop kaffe og snakke nye muligheder? Jeg er klar. Ring på 40 89 72 73, eller skriv til gert@emotion.dk.

Jeg arbejder nu på Københavns universitet og tager kun enkelte honorarbetalte opgaver som foredrag / undervisning / oplæg efter nærmere aftale.

 

Mulige emner for vores første møde:

Når vi mødes, er det i første omgang helt fint bare at teste, om der er grundlag for at starte et nyt samarbejde op. Hvis vi allerede kender hinanden, kan vi også mødes for at diskutere et nyt projekt af en vis størrelse, varighed og budget.

VISUEL STRATEGI: Du sidder med en stor bunke information og ved ikke hvordan, du skal komme videre. Emotion er med baggrund i både design, journalistik og teknisk indsigt specialiseret i at sætte sig ind et kompliceret område og koge det ned til forståelig infografik eller animeret video / explainervideo

INFOGRAFIK: Du ved egentlig på forhånd, hvad du har brug for, men vil gerne lige vende dine ideer med en erfaren grafiker med fingeren på den visuelle puls i både ind- og udland.

NYE IDEER OG SJOVE SPØRGSMÅL: Alt det, der ikke kan sættes på formel og ikke er prøvet før. Kom an med dit materiale, så ser vi, hvor langt vi kan komme. Resultatet kan blive noget helt nyt, som er udviklet specielt til dig

Du kan også sende en besked til Emotion lige nu: