EMOTION LEVERER INFOGRAFISK SERVICE I TOPKVALITET

EMOTION er en specialiseret infografisk virksomhed med stor erfaring. Jeg har tidligere arbejdet på flere aviser som grafikredaktør, designer og webredaktør i en spændende hverdag med daglig deadline og ansvar for visuelt koncept og udvikling. I 2009 besluttede jeg at starte som selvstændig infografiker. De første fem år hed firmaet det samme som mit avis-kælenavn, Grafikgert, og i 2014 skiftede firmaet navn til Emotion.

At være selvstændig er altid spændende og arbejdsopgaverne favner vidt, som du også kan se på løsningerne på mine eksempel-sider. Emotion har gennem årene samarbejdet med mange forskellige kunder: Aviser, magasiner, virksomheder, offentlige institutioner og organisationer. Det aktuelle boom med virale infographics og ‘big data’-visualiseringer har ganske effektivt fået sat den visuelle formidling på mange kommunikatørers landkort.

Fordi jeg har været med i en tid, hvor det var aviserne, der drev udviklingen på området, har jeg fået journalistik ind på rygraden. Det er jeg glad for i dag – for det er netop journalistisk prioritering og fortælling koblet med illustration, der er så vigtig at holde fast i, nu hvor virksomheder og organisationer har overtaget infografikken. Det er vigtigt at kende sine virkemidler, så der er styr på både fordele og begrænsninger, når det kommer til den visuelle formidling.

DEN NYESTE FORSKNING inden for perceptionsteori og kognitiv psykologi understøtter informationsgrafik som lidt af et vidundermiddel, når der skal kommunikeres effektivt. Vidunderlige tilbagemeldinger til pr-, kommunikations- og salgsfolk efter en infografisk kampagne understreger, at der er god plads til at tænke store tanker og være ambitiøs med sit grafiske kommunikationsarbejde. Selv om infografikken ikke alene kan redde verden, så kan den måske bringe os et godt stykke i den rigtige retning.

Kendetegn for Emotion infografik er:

Personligt engagement

Du og din opgave har topprioritet fra start til slut

Ansvar

100 % respekt for deadline og aftaler.

Nye muligheder

Har du en løs idé, så kan jeg hjælpe dig videre.

Kvalitet hele vejen

Vi bliver bare ved, til den er der

Gert K Nielsen, erfaren infografiker i Danmark
“En infografisk sammenligning er en historie i sig selv – og historier er netop, hvad vi mennesker er så fantastiske til at huske.”
Gert K Nielsen, Emotion